Cocktail Bar.

Op donderdag tot en met zaterdag vanaf 17:00  staat een getrainde cocktail maker voor u klaar om voor, tijdens of na uw diner een perfecte cocktail te maken. Een Dry Martini, Whiskey Sour of Mai Tai zijn enkele klassiekers die we in stijl voor u bereiden.cocktail


Op vrijdag 17 april jl. had Prinsenhof Groningen de eer om Prinses Beatrix met een klein gezelschap te ontvangen in Restaurant Alacarte. Die middag bracht Prinses Beatrix een  officieel bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis, voorafgaand mocht onze hofhouding een lunch voor de Prinses en haar gasten verzorgen.

Wij kijken met bijzonder veel plezier terug op deze dag en zijn zeer vereerd dat Prinsenhof Groningen dit mocht doen. 


Op donderdag 12 februari ontvingen wij met grote trots opnieuw een Booking.com award met een 9,4 over 582 gasten beoordelingen over het jaar 2014 van Steven Helder.
Dank aan onze gasten en dank aan ons fantastisch Prinsenhof team!

 

 

 


Hotel Prinsenhof aan het Martinikerkhof in Groningen is maandag door Gault&Millau uitgeroepen tot beste hotel van Nederland.

Gault&Millau is een onafhankelijke restaurant- en hotelgids. Ieder jaar reikt de gids een award uit aan het beste hotel en het beste restaurant van Nederland.

Historie
Volgens de jury is Hotel Prinsenhof erin geslaagd het historische karakter van het gebouw te behouden. 'Men is er bij de verbouwing (twee jaar geleden, red.) goed in geslaagd om hotellerie en gastronomie te combineren met het behoud van historisch erfgoed', aldus de jury.

Verrassing
Eigenaar Jacques Muller had het nooit verwacht dat zijn hotel er met de winst vandoor ging: 'We werden uitgenodigd voor een lunch in Amsterdam vandaag. Ik wist dat we genomineerd waren, maar ik had totaal niet verwacht dat ons hotel als beste uit de bus zou komen.' De andere twee genomineerde hotels waren het Waldorf Astoria-hotel in Amsterdam en Het Arresthuis in Roermond.

Muller vindt het een hele eer dat hij zijn hotel een jaar lang beste hotel van Nederland mag noemen. Het certificaat van Gault&Millau krijgt een prominente plek in het voormalige pand van RTV Noord. 'Het is ongronings om heel hard op de trommel te slaan, maar dit is te leuk om niet te vertellen', aldus Muller.

bron: RTVNoord