Van zakelijke bespreking tot intieme bruiloft, onze hofhouding staat voor u klaar

Van zakelijke bespreking tot intieme bruiloft, onze hofhouding staat voor u klaar

Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten biedt Prinsenhof Groningen tal van mogelijkheden en arrangementen. Dat kan voor kleine gezelschappen vanaf tien personen, het kan ook voor grote groepen tot ruim honderd mensen. Besloten borrel, receptie, vergadering met lunch of diner, een intieme bruiloft? Leg ons uw wensen voor en we maken voor u een exclusief arrangement op maat. Trouwen op locatie is alleen mogelijk als onderdeel van het totaalpakket.  Bel vrijblijvend voor meer informatie naar 050 - 3176550.

Verschillende ruimtes Prinsenhof Groningen

Prinsenzaal

Prinsenzaal

De Prinsenzaal is gelegen aan de voorzijde van Prinsenhof Groningen en biedt uitzicht op het Martinikerkhof en het terras op het binnenhof. De zaal kan op verschillende manieren gebruikt worden: voor besloten lunches en diners, voor vergaderingen met lunch en/of diner en uiteraard voor feestelijke bijeenkomsten. Voor een receptie biedt de Prinsenzaal ruimte aan 120 personen, voor lunch of diner is er ruimte voor 60 personen, voor vergaderingen aan één tafel is er plaats voor 20 – 40 personen.

Tuinkamer

Tuinkamer

Een bijzondere plek voor bijzondere bijeenkomsten: de Tuinkamer. Deze ligt aan de achterzijde van de Prinsenhof en biedt uitzicht op de Prinsentuin. Daarnaast beschikt de Tuinkamer over een eigen terras grenzend aan de Prinsentuin. De zaal kan gereserveerd worden voor een borrel (100 personen), voor lunch en diner (30 personen) en voor vergaderingen met lunch of diner.

Restaurant Alacarte

Restaurant Alacarte

Een exclusieve bijeenkomst verdient een exclusieve ambiance: Restaurant Alacarte. Voor lunch of diner biedt het restaurant ruimte aan 40 personen. Wilt u met uw gasten aan één grote tafel zitten, dan is er plaats voor 20 personen.

Private Dining
Een intiem diner of exclusieve lunch met vrienden, familie of zakenpartners, Prinsenhof Groningen biedt de mogelijkheid voor private dining op niveau. Uw gezelschap zit aan tafel in een sfeervolle ruimte van restaurant Alacarte. In dit ‘privé-restaurant’ is plaats voor 10 personen.

Gewelvenkelder

Gewelvenkelder

Uw borrel of receptie in een historische en unieke ruimte: de gewelvenkelder van Prinsenhof Groningen. De Gewelvenkelder is voorzien van een eigen bar en biedt ruimte aan ongeveer 50 personen.

De Plaats Melkema

De Plaats Melkema

Voor grotere bijeenkomsten of feesten – bijvoorbeeld een bruiloft met ruim driehonderd gasten – kunnen we u een gecombineerd arrangement bieden in de buitenresidentie van Prinsenhof Groningen: De Plaats Melkema in Huizinge. Hierbij kunt u denken aan een receptie met diner bij Prinsenhof Groningen en aansluitend een feest bij De Plaats Melkema. Uiteraard leent De Plaats Melkema zich ook uitstekend voor meerdaagse vergaderingen en congressen. Maak van uw heidedag een weidedag, maak van een groot feest een groots feest.

  • Vijf zalen (met ruimte voor 25 tot 250 personen)
  • Totale capaciteit 400 personen
  • Buitenbar
  • Groot terras
  • Parkeerruimte voor 130 auto’s (gratis)
  • Landelijke omgeving voor nieuwe inspiratie
  • Inclusief vervoerarrangement Prinsenhof - Melkema