Grand Café met de nadruk op grand

Bijpraten met een vriend of vriendin, lunchen met een zakenpartner of gewoon even de drukte van de stad achter u laten. Daarvoor kunt u 7 dagen per week terecht bij het Grand Café van Prinsenhof Groningen. Het woord grand krijgt hier betekenis. De kwaliteit van de koffie, de bediening, de sfeer, het is allemaal even groots.
Honderden jaren geleden was dit de fraterkerk. Het hoge plafond en het grote glas-in-lood raam herinneren daar nog aan. Toen was het een plek van stilte, nu is het een ruimte waar het bruist en leeft. De bijzondere lichtval, de open sfeer en de gezelligheid van het café maken dat u zich meteen thuis voelt. In de lounge-stoelen kunt u genieten van koffie, high tea of een borrel. Daarnaast hebben wij een uitgebreide menukaart voor zowel lunch als diner.
 

 

Genieten op het binnenhof

Genieten op het binnenhof

Het binnenhof is ons grote terras waar we u bij mooi weer graag ontvangen.

Prinsenhof Groningen is een van de lichtste cafés van Nederland. Het daglicht komt van drie kanten en dat versterkt de open sfeer. De historie is voelbaar en veel details herinneren nog aan de voormalige middeleeuwse fraterkerk. Gecombineerd met de moderne inrichting, maken deze oude elementen de Prinsenhof tot een unieke plek.