Slapen als een prins, genieten als een vorst

De 34 kamers in hotel Prinsenhof Groningen zijn allemaal verschillend. De grootte, de indeling, de historische details, het is allemaal net even anders. Toch zijn er ook overeenkomsten. Kwalitatief doen ze niet voor elkaar onder. 

Wat dacht u van een kamer met een eeuwenoud balkenplafond? Of van een douche met uitzicht op de Martinitoren? Wilt u wakker worden met uitzicht op de Prinsentuin? Wenst u de ruim bemeten suite op de begane grond? Of juist de zoldersuite van zeventig vierkante meter? We adviseren u graag welke kamer het beste bij u past. 

Alle kamers beschikken over gratis WIFI, gratis minibar, Acqua di Parma badartikelen en een iPod dock. Het ontbijt wordt geserveerd in het Grand Café.

Ook kunt u gebruik maken van valet parking, waarbij onze receptiemedewerkers uw auto parkeren. Deze service is beschikbaar van 07:00 tot 22:00 uur en het tarief bedraagt  €25,- per nacht. Vanwege beperkte beschikbaarheid wordt reserveren aanbevolen.

Klik hier om naar de speciaal voor u samengestelde Arrangementen te gaan

Suite

Suite

Keuze uit een klassieke suite (55 m2) met bijzonderen badkamer en uitzicht op de Prinsentuin, of onze Loft (70 m2) met royale zitkamer en "dubbele regendouche met uitzicht". Bedmaat 180x210 cm.

Lees meer
Junior Suite

Junior Suite

Zes extra grote tweepersoonskamers (40-45 m2) met aparte zit. Twee kamers met haardvuur en een met hemelbed. Badkamers met regendouche en ligbad, sommige gelegen op een entresol. Bedmaat 180x210 cm.

Lees meer
Deluxe

Deluxe

Negen royale tweepersoonskamers (35 m2), in verschillende stylen. Acht kamers met ligbad en regendouche, de negende met een regendouche en het beste uitzicht van Groningen. Bedmaat 180x210 cm,en een Deluxe twin,bedmaat 2x 120x210

Lees meer
Superior

Superior

Twaalf comfortabele tweepersoonskamers (30 m2), sommige onder eeuwenoude balken, andere met een modernere sfeer. Badkamers met regendouche. Bedmaat 180x210 cm.

Lees meer
Standard

Standard

Vijf fijne tweepersoonskamer (25 m2), allemaal met uitzicht op de Prinsentuin. Badkamers met regendouche. Bedmaat 160x210 cm.

Lees meer
Lees meer