grand café | exclusief 

 

Grand Café Prinsenhof

Hartje centrum van Groningen, bijna letterlijk in de schaduw van de Martinitoren, treft u De Prinsenhof en aangrenzend de sprookjesachtige Prinsentuin.

Centraal gelegen in dit monumentale complex is Grand Café Prinsenhof, in een voormalige fraterkerk uit 1436. Met balkenplafonds, historisch glas-in-lood en metershoge ramen ademt deze ruimte een-en-al historie. In combinatie met een eigentijdse inrichting heeft het een sfeer van ontspannen chic.

De mogelijkheden zijn uitgebreid: van een snelle salade met verse jus, tot een ontspannen driegangenmenu met een keus uit de fraaie wijn-selectie van De Prinsenhof, aan u de keus!

klik hier voor de openingstijden van het Grand Café.

 

Download/bekijk hier de dagkaart
Download/bekijk hier de avondkaart

Reserveren Grand Café

 

 MG 9023-2-grandcafe

 

 

Cocktail Bar.

Op donderdag tot en met zaterdag vanaf 17:00  staat een getrainde cocktail maker voor u klaar om voor, tijdens of na uw diner een perfecte cocktail te maken. Een Dry Martini, Whiskey Sour of Mai Tai zijn enkele klassiekers die we in stijl voor u bereiden.

 

Genieten op het binnenhof

Het binnenhof is ons grote terras waar we u bij mooi weer graag ontvangen.

Prinsenhof Groningen is een van de lichtste cafés van Nederland. Het daglicht komt van drie kanten en dat versterkt de open sfeer. De historie is voelbaar en veel details herinneren nog aan de voormalige middeleeuwse fraterkerk. Gecombineerd met de moderne inrichting, maken deze oude elementen de Prinsenhof tot een unieke plek.